Prices are subject to change due to fluctuating market conditions. Please call or email for current quote.
Forum Links : Profile - Search - Members Directory - Top Posters - Subscriptions
You are not signed in - Click here to Login
Forums > General Talk > soprattutto se si tiene conto
Banning


Age: 32
556 days old here
Total Posts: 621

Location:
, Pakistan

Status : Offline
Subject : soprattutto se si tiene conto
Ik zag het op het Instagram-verhaal van KJ en klikte op de link om meer informatie van de website te krijgen. Ik was er eerlijk gezegd niet zo zeker van of ik zou kunnen deelnemen sinds ik tot nu toe woon, maar toen ik eenmaal een optie zag om misschien thuis jurken te proberen, moest ik het proberen!

Ik woon in Hawa? en Kinsley James was de enige winkel waar ik echt een jurk wilde proberen te vinden. Vanwege covid-19 begon Evening Dresses ik het gevoel te krijgen dat ik dat niet zou gaan doen en ik was behoorlijk teleurgesteld. Op dit moment reizen is moeilijk, dus een virtuele afspraak is beslist beter dan helemaal geen afspraak maken!

Ik was absoluut zenuwachtig omdat ik de consulent niet zou hebben om me te helpen bij het aantrekken van de jurken, maar mijn moeder en zus hebben het geweldig gedaan en de kit bevatte alles wat we nodig hadden! De styliste stelde me echt op mijn gemak en ze heeft ons geweldig geholpen via de webcam.

Het was zo makkelijk! Ik heb het contactformulier online ingevuld en ik denk dat ik een dag of twee later een telefoontje kreeg. Ik was verrast hoe snel en gemakkelijk het proces was. Mijn consult was geweldig. De stylist, Alexia, stuurde me een sms en hielp me echt mijn kledingopties te verfijnen om de perfecte te vinden die ik Abendkleider Kurz kon passen. Het was echt net als winkelen in de winkel, maar we hebben een versie voor lange afstanden gemaakt. Alexia stuurde me veel foto's van de jurken waarin ik het meest ge?nteresseerd was, en gaf me ook enkele details om me te helpen mijn keuze te beperken (zoals het gewicht van de jurk, kleur, pasvorm, enz.). Toen ik eenmaal mijn 3 jurken ze heeft ze supersnel verzonden! Het duurde slechts ongeveer een week om alles voor elkaar te krijgen.

Ja, ik denk van wel. Het is moeilijk te vergelijken met de echte ervaring van het zijn in de winkel en ik had graag naar LA willen reizen om dat te doen, maar alles in overweging nemend denk ik dat de KJ Kit erg succesvol was om me een speciaal gevoel te geven en Ik heb niets gemist. Ik hield van de kleine details zoals het bord, notitieboekje, champagne en sieraden om te proberen.Robes de Mariée Ik had niet het gevoel dat ik net een paar jurken per post had om te passen. Ik mocht zelfs videochatten met Netta Benshabu (de ontwerper) zelf, wat gek en zo geweldig is.

Op dit moment was mijn grootste zorg dat ik mijn droomjurk niet zou kunnen vinden en dat ik genoegen zou moeten nemen. Jurken moeten een aantal maanden van tevoren worden besteld en met de onzekerheid over hoe lang winkels moeten worden gesloten, denk ik dat de KJ-kit echt een geweldige optie is voor bruiden. Als je je jurk van Kinsley James wilt en je bruiloft is in de nabije toekomst, raad ik dit proces ten zeerste aan! Het gaf me ook iets om naar uit te kijken, en het stelde me ook gerust dat ik "ja tegen de jurk kon zeggen!"

Laten we eerlijk zijn, het plannen van een bruiloft en geld besparen gaan meestal niet hand in hand. Van het boeken van de locatie tot het vinden van feestartikelen voor uw gasten, geld speelt een cruciale rol in het succes van uw grote dag. Pas op dat een schijnbaar klein budget bruiloft uit de hand kan lopen. Als je tips nodig hebt voor het plannen van een budgetbruiloft, lees dan verder.

Volgens Easy Weddings Australian Wedding Survey 2016 gaven Aussies gemiddeld $ 30.985 uit aan hun trouwdagen. Als je geen coole $ 30k rondslingert, maak je dan nog geen zorgen! Er zijn tal van manieren om dat uiteindelijke cijfer te verminderen. Hier zijn enkele handige tips die ik heb geleerd van een aantal van onze eigen bruiden om toe te passen om geld te besparen op uw grote dag.

Dus het is jouw droom om je drie besties, zus, neef en nagelstyliste bij je te hebben aan het altaar. Als je je onderzoek hebt gedaan, weet je dat een groot bruidsfeest betekent dat er meer geld wordt uitgegeven aan haar, make-up, bruidsmeisjesjurken, schoenen, geschenken en accessoires. Voor degenen die zichzelf onmogelijk kunnen zien met een kleiner bruidsfeest. Stel misschien het idee voor om de kosten te splitsen met uw bruidsmeisjes. Ik weet zeker dat de meesten van hen bereid zullen zijn om mee te doen, ook al is het maar voor de jurk en schoenen.

Het traditionele voorgerecht, hoofdgerecht en dessertmenu kan u zeker een aardige cent kosten, vooral voor diegenen die van plan zijn een vrij grote gastenlijst te hebben. Overweeg om tapasachtige gerechten te serveren die elke tafel kan delen. Dit maakt het meestal gemakkelijker voor het cateringbedrijf en kan ook uw gasten aanmoedigen om met elkaar om te gaan.


Posted on November, 28 2020 07:34:07 AM

  Reply to Topic / Quick Reply
Quick Reply Box
   
 Attach Image(s)
  • Page 1 of 1
  • 1