Prices are subject to change due to fluctuating market conditions. Please call or email for current quote.
Forum Links : Profile - Search - Members Directory - Top Posters - Subscriptions
You are not signed in - Click here to Login
Forums > Internet Services (local) > gimmickachtig lijk
caicai2017


Age: 22
441 days old here
Total Posts: 148

Location:
fgt, Pakistan

Status : Offline
Subject : gimmickachtig lijk
Het Insider Picks-team schrijft over dingen waarvan we denken dat je ze leuk vindt. Business Insider heeft gelieerde partnerships, dus we krijgen een deel van de opbrengst van uw aankoop.

Ultra Boost
Adidas

Wanneer sportkledingbedrijven veel nadruk leggen op prestatie-innovatie in schoeisel, worden andere gebieden zoals styling vaak aangetast. Door technologie aangestuurde ontwerpen kunnen het goed doen op de baan, het veld of de baan, maar als het tijd is om de sportkleding uit te doen en terug de straat op te gaan, zien ze er ernstig misplaatst uit.

Voor Adidas, een merk waarvan het succes de laatste jaren enorm is toegenomen, was hun ervaring met innovatie precies het tegenovergestelde - en de technologie van Boost maakt daar een groot deel van uit.

In 2013 introduceerde The Brand with the Three Stripes Boost als zijn revolutionaire dempingsysteem, dat de hoogste energieretour opleverde in elke hardloopschoen. De technologie is ontworpen om lopers te voorzien van zachte demping en langdurige energie die meer stijve sneakers niet konden.

Wat Boost in tegenstelling tot andere demping gebruikt in sneakers maakt is het materiaal. Adidas ging een partnerschap aan met het toonaangevende chemische bedrijf BASF om een ??massief granulair materiaal te ontwikkelen dat werd opgeblazen en omgezet in duizenden kleine energiecapsules. Wanneer ze in elkaar worden gezet om de afzonderlijke boost-tussenzool te vormen, slaat de capsule op en geeft meer energie af dan welk ander ontwerp op de markt. Terwijl sneaker-innovatie over de hele industrie uit veel onderzoek en ontwikkeling bestaat, is er ook veel vallen en opstaan. Voor de consumenten kan nieuwe technologie gimmickachtig lijken, aangezien merken komen met luchteenheden, speciale schuimen en dergelijke voor prestaties. Boost is verre van een gimmick en het gebruik ervan blijft zich uitbreiden in Adidas 'productlijn.

Dezelfde technologie die hardlopers comfortabel hield tijdens lange afstanden, wordt nu gebruikt voor basketbalschoenen, voetbalschoenen, lifestyle sneakers en zelfs gemoderniseerde merkklassiekers zoals de Superstar.

Versterkende demping maakt Adidas het beste merk om te winkelen voor comfortabele sneakers.

Of je nu op zoek bent naar sneakers voor je favoriete sport, een lifestyle onderweg of puur voor mode, je kunt het comfortabel doen met AdidasPosted on January, 29 2018 07:01:59 AM

  Reply to Topic / Quick Reply
Quick Reply Box
   
 Attach Image(s)
  • Page 1 of 1
  • 1